Muztagata

Üllar Põld ja Tiina Tamm jõusid 4 augustil  2009 kell 17.00 Muztagata (7546 m) tippu! Juta oli teises laagris. Hetkel on kõik juba baasis, terved ja rõõmsad. Üllar ütles: "Tippuminek oli raske, lumine. Kasutasime räätsesid ja liikusime teistest, kes mäepeal olid, vaiksemalt."  Suurtest mägedest on Üllar ja Tiina varem koos teinud Pik Lenini tipu 2007.

Õnnitlused!!!

TÄIENDUS - olemasoleva teabe kohaselt jõuvad reisilised Tallinna 13. augustil Moskva rongiga.

3 Kommentaari “Muztagata

  1. joosu

    joosu

    Võimas. Tundub et Üllari ja Tiinaga tasub koos mäes käia, vaat et iga tippu minek garanteeritud ja ei mingeid ebakõlasi ilmajumala ega muude uinaadega

  2. Hannes

    Respect!!! Huvitav, kes naiste poole pealt selle “Eesti naise” kõrgusrekordi (ja millal) ületab (vbl- Tiina ise?).
    Ja pilt on tõesti kõva – vaadates seda tekib küsimus, et kas Üllar on ikka sellest maailmast. 23 aastaga ei ole näos muutunud mitte kui midagi:) Kas on tegu (mägi)tulnukaga, kes käib mägedes et otsida sobivat ärasõoduplatvormi (nagu nagu vendade Strugatskite põnevusromaanis/filmis)?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga