Pik Lenin

Hannes sai sõrmed taha päris huvitavale uudisele. http://www.reporter.kg/index.php?newsid=150. Tegemist siis 13 juulil 1990 juhtunud laviini järelmitega. Jaan rääkis kah vist aastat 2 tagasi, et laibad hakkavad välja sulama, ent need pildid on päris jõhkrad. Enamgi tegelikult on jõhker teadmine, et keegi suurt midagi ei taha ega viitsi nendega ette võtta. Samas tavasurelikul pole lubatudki. Pildid reporter.kg-st [nggallery id=37]

One Comment on “Pik Lenin”

  1. Peterburgi Alpiklubi juures tegutses/tegutseb (?) isegi vastav komisjon “Lenin 1990-2008” aga jah, nagu Kristjan-Erik mainis midagi reaalselt ei toimu. Ühelt poolt ei ole selleks suudetud raha tõsta (raskusi on ka omaste leidmisega), teisalt vaikivad koostöö osas Kirgiisi ametivõimud.
    Antud juhul on tõesti raske öelda, et rahu hukkunute põrmule …

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga