Kuues teade (Marx)

Joosu tegi 4 kõnet, millest 2 esimest on puhas kodeeritud värk teemal “nõukogude radistid Pamiiris”. Üldiselt tundub, et mingis asukohas vist kajab signaal mägedelt tagasi või peksab midagi muud sisse. Kahest, mis üles riputatud saate ettekujutuse kätte. Kui keegi oskab neist rohkem teavet välja tuunida kui palja kõrvaga kuulda, andke teada! Ilma ennustuse järgi on neil kuni 28ndani vahelduv pilvisus ja hea ilm, suht madal tuul, kuiv ja mõistlikult soe.

Üldiselt puhatakse ka täna, mis on tark mõte. Homme minnakse välja Marxi tipule. See peaks võtma kusagil 6-7 päeva. Kui hästi läheb siis nõksa kiiremini. Tõusumarsruut ei ole sama, mis tšehhidel. Minnakse Marxi ja Engelsi vahele. Õigemini Nikoladze paremast servast, platoole ja sealt tippu. Panen hiljem indikatiivse Googlemap pildi ka juurde. Eile õhtul lõbustati ennast protseduuridega, vererõhk ja hapnikusisaldus, mis mõnelegi mehele vist oli üllatuse teinud. Samas Joosu kiitis kõigi head enesetunnet ja kõva moraali! Loodetavasti kõrgemalt tulevad teated ilma “segaja vastutegevuseta”.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga