Kümnes teade (Marx)

Marx tehtud! Kõik viis käisid tipus. Joosu hääl on üsna tuim. Minu nõudmise peale miks? Oli lihtne vastus. Päev oli raske ning aklimatt ehk natuke vilets (nüüd aga on selle eest hea). Allan oli liikunud nagu loom, teistel ikka raske. Viimasest laagrist tippu oli üsna pikk distants, vahepeal üsna järsk lumenõlv. Homme laskuvad alla BC-sse. Läbida tuleb liustik ja jäämurd.  Edasised plaanid on teha BC ümbruses mõni hea marsruut. Engelsile ei minda. Joosu sõnade kohaselt tuleks selleks laskuda oma 1500 m järsku nõlva ja siis teiselt poolt Eneglsile tõusma hakata. Selleks on aega liiga vähe. Mõistlikum on vaadata, mida Erkki teeb, puhata päev või 2 ja siis marsruudile.

Head kuulamist!

Tags: No tags

3 kommentaari

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *