Viieteistkümnes teade (Marx)

Tänased kehava leviga uudised.

Sibul, Sven ja Erkki tõusid eile Ovalnaja (5936m) tipule. Tööd kokku 9 tundi. Kõik ok.

Joosu, Sims ja Allan üritasid tõusu Sosednajale. Marsruudi valisid otse, tööd kokku 11 tundi, tippu ei jõudnud, kuna lõpp oli lahtised kivid. Ronimine oli hea kalju, kahe kirkaga jne. Täna arutati võimalust teha tavamarsruut Sosednajale, aga eilne oli võtnud oma. Edsisest. Täna minnakse BC-sse –  kohe. Homme on plaanis BC-st teha 1 tõus. Läände jäävad Tajikistan (6565) ja Leningradskii Gossudarstvennõi Universitet (6222), mõlemad peaks üsna korralikud tipud olema. Nende ronimine 1 päevaga on üsna ebareaalne. Itta jääb nn Great Game Peak, mis on lihtne.  Kuunedal augustil on juba alla tulek.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga