Kuueteistkümnes teade (Marx)

Ekspets läbi! Mehed on BC-s ja kuivatavad pesu. Täna õhtul oli pidusöök sprottidest ja räim tomatis, kusagil peaks olema ka Aaliste räimed. Kuulake ise. 6ndal tullakse alla ja siis juba tasapisi läbi soojavee allikate kodo!

3 Comments on “Kuueteistkümnes teade (Marx)”

  1. Aaliste kingitus Tallinna lennujaamast – kilud. Mis siin salata, kuna söök oli rohkem arvel kui tavaliselt, said need jäetud ekspetsi lõpu poole maiustamiseks. Ühel ilusal päeval jõudiski kätte aeg kui olid alles kolm konservi, üks neist eelpool mainitu, mille otsustasime avada esimesena ikkagi oma eesti Värk. Erinevalt teistest konservidest, millede ruumala oli suurenenud max 1/3, oli Aaliste konserv suurenenud vähemalt 2 korda – vägev. Eesti talupoja mõistus euroala Kreeka kontekstis tegi lihtsa arvutuse ja jõudmaks arusaamale, et esimene söögikord tuleb ikka ilgelt mehine ja toekas. Kuid, kas oli tegemist kellegi halvast karmast või konservi avaja oskamatust kasutamisest, juhtus nii, et (olenemata sellest, et viibiseme vabas õhus, puhus mõõdukas tuul) peale avamist ehk ühe väikese augu sisse tegemist paiskus sealt välja lõhnabukett võib-olla nagu ‘smells like teen spirit’ ainukese vahega, et need noored suguküpsed räimepoisid olid sinna pandud vähemalt enne esimest ilmasõda.
    Pehmelt üteldes oli hais päris rõve, sundides meid kõike paari kiiret sammu tegema sinna kus kuivand kitse/eesli sõnnik meie BC telikidele kindlat kuid pehmet alust pakkus.

    Agga tänud kingi ja heade soovide eest.

  2. Oh häda! Küllap oli karpi sattunud kevadine püük, mil kalapoisid testosteroonist silmini punnis ja eks selline kange kraam ajas pungitama konservikarbigi. Hea vähemalt et keegi neid süüa ei jõudnud, tont teab mis muidu lammastest ja kitsedest saanud oleks. Ehh, tahtsin head, aga välja tuli nagu alati.

  3. Hi, this is Saulius Rudnickas from Lithuania. We would like to get in contact with somebody from 2011th Estonian expedition to peak Marx in SW Pamir. We are going to the same peak this summer and we look for some information. I have your report for Balticum 2011, but would like to ask some more questions. Could somebody reply me on saulius@vilkotakas.lt? Thank you in advance! Saulius

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga