Ronimisjooks 2011 MUUDATUSED!

Väiksed muudatused reeglites.

1. Kogu nn tehniline tegevus toimub augus nr 1 ehk drytooli augus, mitte tavapärases Astangu ronimise kohas!

2. Altjulgestusega ronimist ei ole. On sama trass aga ülaltjulgestuses. (Testisikud pidasid rada alpinismipropageerimise seisukohalt liiga raskeks:) ja avaldasidarvamust, et võiks olla kõigile lihtsamini läbitav.) Trassil märgitud punktid mida peab puutuma, traavers on seega vajalik 2 enesejulgestuse otsa.

3. Haaratsiga tõusul ümberhaakimist tõusu kestel ei ole.

Seega on tänavusel aastal trass lühem ja kergem. Vähem jooksu ja vähem ronimist.  Head regamist!  PS. autodega Astangule pääseb hetkel ainult Paldiski mnt poolt Harku tõusu algusest. Madala autoga võib olla problemaatiline!![nggallery id=47]

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga