Eilsele järg

EMTs on IT risk, mida personal likvideerib lihtsalt heledal naisterahva häälel aitähh. Kõik töötab.

Lõpuks õnnestus ka ühendust saada Jokiaga (loe: džokija) ehk Berdia pojaga. Vanad lubasid homme Lenktehist (Svaneetiast) alla sõita. Päris usku ei ole et ainult Riia lennuki vastu, kuidgi sedasi on meeldiv mõelda. Gudaurini on teel lahti igaljuhul, edasi eks näib. Vbl lisandub tõusule ka pikem eelmatk, kui mõnda hobusemeest ära rääkida ei anna.

Igaljuhul on lumeräätsed kotti pakitud.

Telgiks on seekord kaasas BASk North PeakPro. Hangitud 2004 aastal Peterburist. Ei ole maailma parim aga loodetavasti peab vastu. Kehva on, et teda ei saa ühe hooga koos sisetelgiga ülesse panna. Halava ilmaga võib see kurjalt kätte maksta. Eks näis

bask-talvel.jpg

nort-peak-pro.jpg

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga