1 kommentaar “Tagasitee jätkub

  1. Marko

    Sooja on siin umbes 40 kraadi, nii et liigutamisega on suuri raskusi. 6nneks on internetipunkt umbes 100m kaugusel meie hotellist, nii et saame hakkama.

    Kindlustusfirma ise on v6tnud k2tte meie tagasilennu piletite organiseerimise ja Rooden on siin erinevatele asjapulkadele jaganud infot oma meditsiinilise seisundi, asukoha ja passiandmete kohta. Ega siin midagi uut ei ole, jalg endiselt kipsis, pikaliasendis ja jalg yles t6stetud on k6ige lihtsam olla, nii et pikki jalutusk2ike ei tee. Passiandmed ka muutunud ei ole. Aga muidu n2itab telekas vahest isegi Londonit (p6hiliselt naiste poksi, aga korra vilksatas isegi Kanter teleriekraanil), aeg-ajalt k2in k6rvalasuvas poes j22tist ja arbuusi ja mineraalvett ja L2ti kilusid ostmas, nii et yldine tuju on ikkagi k6rgel.

    T2na tyuli kindlustusfirma lagedale siis oma versiooniga tagasilennupiletitest, mille j2rgi peaksime Eestisse saabuma 9-ndal. Lennujaama transpordiks lubati hotelli kiirabiauto ka vastu saata. No vaatame.

    Ylej22nud grupp on m2gedest v2lja saanud ja ilmselt tagasi dziipide peal ja oli hommikupoole kinni Murghabis. Kinni selles m6ttes, et Khorogi piirkonnas on mingi m2su k2imas (suurem jama on vist kyll m66das, aga politsei ja s6jav2e kohalolek on seal ikka keskmisest suurem). Ootasid seal kohaliku KGB pealikut, kes neil lubaks edasi s6ita – kas 6nnestus, ei tea.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga