Hiina ei ole kaugel

Kahetsusega oleme sunnitud nentima, et Kongur 2014 plaan on külmutatud aastaks. Seega elagu Kongur 2015!

008

2014 alpihooaeg on suunatud kõrgmäe kogemuste täiendamistele, liha ja  vaimu tugevdamisele. (Viimase 2 elementaarosakeste tasemel vajadust näitab Ronimisjooks 2013 erakordne DNF rida ning esikoha kaugus järgnevatest:))

Üllar Põld organiseerib tõusu Han-Tengrile põhjast.  On väga mõistlik liituda tema grupi lennu /helikopter/liinilend ja aklimatiseerumise kavaga. Ühistegevuse läbi on võimalik vähendada kulusid, eriti kui asja ajada juba käesoleva aasta jooksul. Mäkketõusu taktika ja varustuse pool tuleb küll iseseisvalt lahendada. 

Täpsem teave juba novembri lõpul. Huvilised võivad aga uurida Üllarilt otse ehk on ta nõus laiendama oma gruppi või soovikorral kirjutada kristjan.erik AT alpinism.ee.

3 Comments on “Hiina ei ole kaugel”

  1. Siis peab esikohalise Konguri ekspetsile konsultandiks-treeneriks palkama 🙂
    Aga kõigil Konguri-huvilistel tõepoolest Kristjan-Erikule märku anda, ega see mägi nüüd nii hirmus ka ei ole, aga Konguri puhul oleks tegemist kindlasti elu hinnataivama saavutusega kõigile Eesti kõrgalpinismist huvitatuile.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga