Tühi loos

tel5175339_21022008_100430207.mp3
21.02.2008 saabunud häälsõnumi kokkuvõte:
Mägardid istuvad meteojaama paksude seinte vahel. Ilm on nii halb, et ei saa ei üles ega alla liikuda. Nüüd jääb üle vaid loota, et homne ilmaennustus peab paika ja tuleb selge ilm. Vastu on võetud ühtne otsus, et enam ülespoole ei minda, nüüd vaid esimesel võimalusel tagasi Kazbegi külla.
Elamine on mõnusam kui telgis ja magamiskotis on kohe eriti hea soe olla. Kehvapoolne uudis on see, et eile lõppes nafta otsa, millega sai tuba soojaks kütta. Bensiini jagub veel mõneks päevaks ja söögi puudust pole ka. Nimelt on meteojaamas toiduvarusid terveks aastaks, gourmet menüüs leidub kreekereid ja läbijäätunud konserve.
Meteojaama jõudmine on mägarditele ikka veel müsteeriumiks, kuna oldi valgest pimedusest (lumest) löödud. Õnneks on jaamas ka grusiinid, kes lahkesti lubavad allaminekut giididena valgustada. Kui hästi läheb, siis õnnestub ehk grusiinidest alpinistide abiga helikopteriga Gudauri lennata – eks seda näitab aeg.
Üksteisega vastu ollakse sõbralikud ja ülemääraseid sõnu ei kulutata.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga