Oleme tagasi Eestis

Tänud, et jälgisite meie “kentsakat” reisi Kazbekile. Oleme tagasi Eestis ja juba tööl.

Kiirete toimetuste vahel katsume lähipäevil ka täpse ülevaate anda, et miks ja kuidas läks. Kolm ööd tormiga telgis (3000m) ja kaks ööd meteojaamas (3600m). Laskumise päeval õnnestus lähemalt näha ka mäge, plaanitud marsruut oli kõvasti jääs, tõusuga ei oleks probleeme tekkinud küll aga tõenäoliselt laskumisega, lisaks oli meil ka aeg läbi. Ühesõnaga võib asja kokku võtta pigem psühholoogilise ettevalmistusena ja liikumisena tuisus (nähtavus 30-100m) sihtpunkti, mille asukoht ei olnud täpselt teada.

Isiklikku kontosse võib kanda viis kergelt külmavõetud sõrme. Uue tutvuse – Bidzina Gugajabidze’ga, kellel koos paarilisega samuti ei õnnestunud Kazbekile tõusta. Bidzina on teinud Everesti mõlemalt poolt, 3 korda Pobeda erimarsruute pidi, 29 päevaga 4 X7000m mäetippu (Han 2x, Leninin, Pobeda). Bidzina oli meiega koos ka Hani all, siinkohal täidan tema palve ja annan edasi tervitused Boriss Slepikovskile. Kui kellelgi on huvi Gruusias mäge ronida või trekkida, siis võib talle julgelt helistada +995 99154960 (bidzinagujabidze@yahoo.com)

Meie ööbimine Stepantsmindas

Aleksi Khaikashvili
Mob: +995 9917 5176, landline: +995 345 52511. The small house lies ca 15 minutes from the main square of Stepantsminda and has 3 bedrooms.

http://www.kazbegi.info/accommodation/stepantsminda

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga